Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Miten järjestämme etäkokouksen (etäkoulutus)

12.5.2020 @ 10:00 - 11:30

Tarjoamme jäsenillemme maksutonta koulutusta etäkokoussovellusten käytössä. Ne sopivat videokokousten, etäpalavereiden ja -tapaamisten järjestämiseen. Etäyhteydet ovat erityisen hyödyllisiä yhdistystoiminnassakin nyt, kun fyysisiä tapaamisia ei voida järjestää.

Koulutuksemme ei vaadi aiempia taitoja ja osallistuminen on helppoa. 

Järjestämme kaksi samansisältöistä etäkoulutusta viikolla 20. Niissä opettelemme käyttämään Jitsi Meet-videokokoussovellusta. Jitsi on maksuton ja helppokäyttöinen. Kumpaankin ryhmään voimme ottaa 10 henkeä. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti niille yhdistysten jäsenille, jotka ovat vastuussa kokousten järjestämisestä.  Aiempaa kokemusta etäkokokouksista ei tarvita. Koulutuksemme lähtee liikkeelle perusasioista.

  • Kummallekin ryhmälle pidetään kahden oppitunnin sessio etäopetuksena tiistaina 12.5. ja torstaina 14.5.: ryhmä a) kello 10-11.30 ja ryhmä b) kello 13-14.30. Opetuksessa käytetään Jitsi Meet -sovellusta.
  • Tiistain koulutus sisältää Jitsi-ohjelmaan tutustumisen ja torstain koulutus on kertausta ja kysymyksiä varten.
  • Ryhmiin ilmoittaudutaan viimeistään saman viikon maanantaina eli 11.5.
  • Pyydämme ilmoittautumaan suoraan kouluttaja Maarit Fredille hänen sähköpostiosoitteeseensa maarit_fred@hotmail.com
  • Maaritille saa myös soittaa ja kysyä lisätietoja: puhelin 050 366 1172.
  • Jotta voit osallistua koulutukseen, kouluttaja tarvitsee sähköpostiosoitteesi. Hän lähettää osallistujille osallistumislinkin ja neuvoja ennen koulutuksen alkamista. Koulutukseen osallistuminen on helppoa.

Tiedot

Päivämäärä:
12.5.2020
Aika:
10:00 - 11:30